logo
BuiltWithNOF

Kleindochter van een koekjesbakker (de Punselie wafels) en een passie voor gezond en lekker koken, bakken en eten. Ik heb een HBO opleiding tot natuurvoedingsadviseur afgerond bij Sonnevelt Opleidingen.

4 jaar geleden ging ik vanwege gezondheidsklachten glutenvrij eten. Een boeiende zoektocht naar gezonde producten want alleen glutenvrij bleek niet het antwoord. Via een aantal omzwervingen maakte ik kennis met de natuurvoeding. Dit maakte voor mij in één keer duidelijk wat nu echt gezond is. Sindsdien kook ik:
V
ers, van het seizoen, liefst zo dicht mogelijk bij huis verbouwd
Puur, onbewerkt, zonder toevoegingen Biologisch
En kies ik fairtrade, dierenwelzijn en zo min mogelijk milieubelasting.

Zelfs brood komt weer op tafel en daarbij een heerlijk gevarieerde gerechten.

Ik schrijf recepten voor de website van GoeieKost en sta ook af en toe in de keuken van restaurant Loff. Uiteraard leef ik mij dagelijks thuis uit in de keuken. Het hele gezin geniet mee van de variatie van het seizoen, veelal vegetarisch en af en toe een stukje biologisch vlees. Dat is het mooie van natuurvoeding, het sluit niets uit.

15474462-b800de3149bb18f289a8